وبلاگicon

250 هزار مهاجر در اروپا/توجه بیشتر ایران به مهاجرین افغانستان...!

دسته بندی محصولات

پشتيباني آنلاين

    پشتيباني آنلاين

درباره ما

     مجلهءحقیقت
    مجلهء حقیقت «تاسیس1384ش» دورهءجدید. از اینکه مجلهءحقیقت را انتخاب کردید خوشحالیم. مارا از آثار و نظرات سازندهء خود بهره مند کنید. majallehaqiqat.loxblog.com

لینک دوستان

امکانات جانبی

    فرم تماس با ما تماس با ما

ورود کاربران

    نام کاربری
    رمز عبور

    » رمز عبور را فراموش کردم ؟

عضويت سريع

    نام کاربری
    رمز عبور
    تکرار رمز
    ایمیل
    کد تصویری

آمار

    آمار مطالب آمار مطالب
    کل مطالب کل مطالب : 1252
    کل نظرات کل نظرات : 49
    آمار کاربران آمار کاربران
    افراد آنلاین افراد آنلاین : 1
    تعداد اعضا تعداد اعضا : 41

    آمار بازدیدآمار بازدید
    بازدید امروز بازدید امروز : 7232
    بازدید دیروز بازدید دیروز : 2725
    ورودی امروز گوگل ورودی امروز گوگل : 723
    ورودی گوگل دیروز ورودی گوگل دیروز : 273
    آي پي امروز آي پي امروز : 2411
    آي پي ديروز آي پي ديروز : 908
    بازدید هفته بازدید هفته : 14966
    بازدید ماه بازدید ماه : 17636
    بازدید سال بازدید سال : 159516
    بازدید کلی بازدید کلی : 496196

    اطلاعات شما اطلاعات شما
    آی پی آی پی : 3.137.175.80
    مرورگر مرورگر :
    سیستم عامل سیستم عامل :
    تاریخ امروز امروز :

خبرنامه

    براي اطلاع از آپدیت شدن سایت در خبرنامه سایت عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



آخرین نطرات

    علی آقا محمدی - تشکر فراوان از آقای اسماعیلی بابت گزارش خوبشون - 1396/11/25
    فهیمی - سلام.مدت زیادی از فعالیت در مجله حقیقت دور بودم امروز دیدم مجله پرباری شده و مطالب بسیار مفید ارایه می شود. از دست اندر کاران و عزیزانی که زحمت میکشد کمال تشکر را دارم. - 1396/3/16
    mohseni - روحش شاد
    خداوند غریق رحمتش کند با این فعالیتهای ماندگارش
    امروز هرچه داریم از دست علمای خاضع و زحمت کش است
    همه مایه افتخار اسلام و مسلمین هستند. - 1395/10/4
    حیاتی - سلام استفاده کردیم عالی بود - 1395/2/25/majallehaqiq
    حیاتی - سلام تشکر از اطلاع رسانی جامع
    پاسخ: سلام سپاس از حسن نظرتان... - 1395/2/22/majallehaqiq
    نعمت الله کامرانی. - عرض سلام ،احترام وخسته نباشید

    برخودلازم میدانم از تمامی کسانی که باعث وبانی برگزاری این مراسم معنوی بودند ویادوخاطرات انشهدای بی شمع وچراغ را درخاطره ها طنین انداز نمودند تشکروقدردانی نمایم وخداقوت رانثارشان کنم.

    اجرکم عندالله
    پاسخ: سلام... سپاس از حسن نظر شما... - 1395/2/22/majallehaqiq
    محمد بیانی - عکس یاد گاری تان حرف نداشت اشنایان قدیمی در هم جمعند روح شهدا را هم خدا وند غریق رحمت .نماید
    پاسخ: ممنون از ارسال پیامتان... - 1395/2/22/majallehaqiq
    آریایی - ان شا الله تمام عاشقان و دوست داران اهل بیت ع بتوانند به سلامت به زیارت امام حسین ع مشرف شوند...
    و هر دو دولت عزیز و برادر ایران و عراق بتوانند در امر ورود و خروج زایران همکاری کنند.
    - 1394/9/7/majallehaqiq
    مجتبی عابدی - آقای اسماعیلی چرا مال امسال رو نمی زارین؟ - 1394/3/2/majallehaqiq
    مولامهدی گل یاس - یک منتقم از طواف حج می آید

    با اسب، و ذوالفقار کج می آید

    آمین خدا برای اللهم

    عجل ولیک الفرج می آید

    خیلی ممنون از شما همکار گرامی - 1392/10/19

250 هزار مهاجر در اروپا/توجه بیشتر ایران به مهاجرین افغانستان...!

250 هزار مهاجر در اروپا/توجه بیشتر ایران به مهاجرین افغانستان...!

سید حسین عالمی بلخی، وزیر امور مهاجرین و عودت کنندگان می‌گوید که هم اکنون ۲۵۰ هزار شهروند افغانستان به اروپا رفته اند و درخواست پناهندگی داهد اند.
‌به گزارش خبرگزاری آوا، آقای عالمی بلخی که امروز در نشست فرعی شورای وزیران صحبت می‌کرد، گفت که قرار است به زودی گفتگو ها میان مقام های افغان و کشورهایی‌که پناهندگان افغان در آن بسر می برند آغاز شود.
وی تاکید کرد که تفاهمنامه ای میان دولت افغانستان و شش کشور اروپایی در سال ۲۰۰۲ میلادی به امضاء رسیده است و اکنون این کشورها می خواهند بر اساس همان تفاهمنامه عمل نمایند.
در همین حال، دکتور عبدالله عبدالله رئیس اجرایی دولت، با تاکید بر اینکه حکومت افغانستان در قبال هر شهروند کشور و به خصوص پناهجویان افغان در اروپا مسوولیت دارد، به وزیر مهاجرین و عودت کنندگان هدایت داد تا به تفاهمنامه ۲۰۰۲ میان افغانستان و کشورهای اروپایی که به امضا رسیده است، تجدید نظر کند.
سیدحسین عالمی بلخی وزیرمهاجرین وعودت کنندگان، ضمن تذکر این مطلب که کشورهای اروپایی در صدد اخراج شماری از پناهجویان افغان هستند، افزود: کسانیکه در مناطق نا امن زندگی می کنند، مواردی که منجر به جدایی فامیلی شود، خانواده هایی که سرپرست شان زنان باشند، افراد آسیب پذیر و کودکان مشمول اخراج اجباری نخواهند شد.
رئیس اجرایی کشور از وزیر مهاجرین و عودت کنندگان خواست که تعریفی روشن و مشخص از مناطق ناامن شود، تا از هرگونه سوء استفاده جلوگیری صورت گیرد.
وزیر مهاجرین در ادامه سخنانش علاوه کرد که جلوگیری از مهاجرت های بیشتر به اروپا با تامین بهتر امنیت، اشتغالزایی در داخل کشور و فراهم سازی زمینه های کاری در کشورهای همسایه و خلیج و امضای تفاهمنامه با کشورهایی که تا کنون با افغانستان در این مورد تفاهمنامه ای ندارند، در دستور کار آنان قرار دارد.
در همین حال مسوول کمیساری عالی ملل متحد در امور مهاجرین از آمادگی این سازمان با دولت افغانستان در مورد پناهجویان افغان در اروپا یاد نمود.
وی گفت که آنان به همین منظور کمیته ای را ایجاد نموده اند و به زودی نتایج فعالیت های شان را با دولت افغانستان شریک خواهند ساخت.
در این اجلاس تاکید گردید که از پناهجویان افغان در اروپا حمایت های لازم صورت گرفته و روند عودت بیجاشدگان به کشور هم، دوره ای و مقطعی بوده، بر اساس برنامه ریزی دقیق صورت گرفته و غیر اجباری باشد.
وضعیت پناهندگان در پاکستان
مساله پناهندگان افغان در کشور پاکستان دومین آجندای اجلاس امروز بود و سید حسین عالمی بلخی وزیر امور مهاجرین و عودت کنندگان ضمن ارائه گزارشی مختصر از وضعیت پناهندگان افغان در این کشور گفت که هم اکنون بیش از یک میلیون افغان فاقد مدرک و یک میلیون و ششصدهزار افغان دیگر دارای کارت پناهندگی در پاکستان بسر می برند.
وی از عدم تطبیق تفاهمنامه هایی که سال گذشته میان مقام های افغان و پاکستان در مورد پناهندگان افغان در این کشور صورت گرفته یاد نمود و عامل اصلی آن را مسائل سیاسی عنوان کرد.
آقای بلخی علاوه کرد که با نظر داشت بهبود وضعیت میان دو کشور، باید به این مساله رسیدگی شود.
وزیر مهاجرین و عودت کنندگان در همین حال و برای عملی شدن این روند، صحبت تلفونی رئیس اجرایی و رئیس جمهور با مقام های پاکستانی و به ویژه نخست وزیرآن کشور، صحبت همکاران بین المللی با مقام های پاکستانی و سفر مسوولان وزارت مهاجرین و عودت کنندگان به پاکستان را از گذینه هایی عنوان نمود که می تواند وضعیت دو میلیون و پنجصدهزار مهاجر افغان در پاکستان را بهتر سازد.
وضعیت مهاجرین در ایران
همچنان به وضعیت مهاجرین افغان در جمهوری اسلامی ایران پرداخته شد و وزیر مهاجرین وعودت کنندگان، سفر رئیس اجرایی به ایران را به خصوص در بخش مهاجرین فاقد مدرک مهم و موثر عنوان نموده گفت این سفر باعث شد تا توجه مقام های ایرانی به مهاجرین افغان بیشتر و بهتر گردد.
رئیس اجرایی در همین حال گفت که وی از وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران خواست تا پاسپورت را به عنوان یگانه شرط در برابر مهاجرین قرار ندهند که از جانب آنان پذیرفته شد.
وی با بیان اینکه ما در قبال مهاجرین مسوولیت داریم و زمانی که کشورهای دیگر آماده ایجاد سهولت برای آنان می شوند ما باید سریع تر حرکت کنیم، به معین وزارت خارجه کشور هدایت داد تا قبل از اجلاس کمیسیون مشترک میان مقام های افغانستان و ایران که قرار است تا یک ماه دیگر برگذار شود، پاسپورت و اسنادی را که هویت مهاجرین افغان را تثبیت و برای مقام های ایرانی قابل قبول باشد فراهم نمایند.
معین وزارت خارجه کشور با بیان اینکه آنان از سه ماه به اینسو کار در این عرصه را آغاز نموده و ۵۶۰ هزار جلد پاسپورت را آماده نموده اند و کار در این بخش همچنان ادامه دارد.
رسیدگی به وضعیت بیجا شدگان داخلی، موضوع دیگر اجلاس امروزی کمیته فرعی شورای وزیران بود.
بیجاشدگان داخلی
سیدحسین عالمی بلخی وزیر مهاجرین و عودت کنندگان در حالی که آمار بیجا شدگان داخلی را ۱۶۰۶۱۵ فامیل عنوان نمود که بیشتر شان در کابل و ننگرهار و هرات بسر می برند، به بیان چالش ها فرا رسیدگی بهتر به این بیجاشدگان پرداخت.
نداشتن امکانات لازم برای سروی و پاسخگویی به مشکلات بیجا شدگان، مبهم بودن وظائف ادارات مربوطه، کمبود تشکیلاتی وزارت مهاجرین وعودت کنندگان، کمبود وسائل ارتباطی و ضعف هماهنگی میان ادارات نهادهای ملی و بین المللی را از چالش های اصلی عنوان نمود.
رئیس اجرائیه جمهوری اسلامی افغانستان برای حل چالش های موجود، از وزیر مهاجرین خواست تاپیشنهادات این وزارت را تدوین نماید که در بودیجه وسط سال در نظر گرفته شود.
و آخرین موضوعی که در این اجلاس به بحث گرفته شد، بیجا شدگان پاکستانی در ولایات مرزی افغانستان و پاکستان بود که سبب نگرانی مردم و مقام های محلی در این ولایات شده است.
وزیر مهاجرین و عودت کنندگان به بیان گفته های مقام های محلی پرداخت که خواستار ایجاد کمپ برای بیجا شدگان پاکستانی در مکان واحد و دادن مسوولیت به اداره واحد برای رسیدگی به مشکلات آنان عنوان کرد.


 

avapress.com


 

کانال مهدوی و مذهبی

Get our toolbar!
کمپین وبلاگ نویسی امام علی النقی (علیه السلام)‍‍‍
مولامهدی گل یاس

تاریخ ارسال پست: ساعت: 13:53
برچسب ها : ,,,,,,
می پسندم نمی پسندم

مطالب مرتبط

بخش نظرات این مطلب


برای دیدن نظرات بیشتر روی شماره صفحات در زیر کلیک کنید

نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: